Telefoon Nr: +31-0800444-222-8
Email: info@woningontruimcentrale.nl

de goedkoopste in u regio

Gespecialiseerd

Woning ontruim Centrale een gespecialiseerd bedrijf met ervaring.

Onze woning Ontruimer zijn voorzien van het vak diploma verhuizer en het ccv-b goederen diploma.VCA veiligheidscertificaat Onze woning ontruimer´s staan voor een professionele aanpak in het opruimen en bezemschoon opleveren van uw bedrijfspand, instelling of woning met respect voor het milieu en recycling. In goed overleg met u wordt er een stappen plan opgesteld hoe u de oplevering wilt, dit kan verzorgt worden van een bezemschone oplevering, tot een complete schoonmaak.en reparatie´s Tevens is het mogelijk om uw huis / woning op te leveren conform uw eisen of dat van een eventuele verhuurder. Hierbij kunt u denken aan timmerwerk, schilderwerk, schoonmaakwerkzaamheden, stoffeerwerk stukwerk etc.

Hier hebben wij externe specialisten en bedrijven voor, welke door u of ons ingehuurd kunnen worden. Bij verhuizing kunnen meubelen ed. worden gedemonteerd en op de nieuwe locatie weer worden gemonteerd en worden geplaatst. Ook verzorgen wij voor u het plaatsen van witgoed en het ophangen van lampen, schilderijen etc.

Gespecialiseerd en Erkend woningontruimer ervaren specialist: wij werken snel schoon en professionals bel gratis 0800-4442228

gratis en vrijblijvend offerte ?