Telefoon Nr: +31-0800444-222-8
Email: info@woningontruimcentrale.nl

de goedkoopste in u regio

Partners

 

Huisontruiming centrale werkt met een groot aantal Diversen instantie’s En Organisatie’s Hiermee steunen wij deze Goede doelen  en helpen wij deze mensen een stukje verder. Ook hebben wij een samen werking die onze dienst voor u als klant aanvuld. Hieronder een aantal van onze partners.

 .


kika

Stichting KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen
Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) is in 2002 opgericht door Frits Hirschstein en Maarten Stoopendaal (directeur communicatiebureau Giftkikker). Aanleiding was het verzoek van Prof. Rob Pieters van het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam en Prof. Huib Caron van het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam om te kijken of er meer geld beschikbaar kon komen voor onderzoek naar kinderkanker
.

 logo
Huisontruiming Nijmegen Wij komen Geheel vrijblijvend bij u langs voor een Kennismakingsgesprek en Het opstellen van een schriftelijke offerte waar alles tot in de puntjes wordt genoteerd. Tevens hechten wij heel veel waarde aan het hergebruiken van u overgebleven spulletjes.

cotedi installatiebedrijf nijmegen & loodgieter

www.cotedi.nl Coenders Technische Diensten, voor al uw installatie werkzaamheden.
Cotedi plaatst, levert en installeert uw nieuwe cv ketel. Alle merken zijn leverbaar en door Cotedi vakkundig te installeren. In overleg met u als klant wordt naar de juiste oplossing gezocht. De mogelijkheden zijn divers, van installatie van cv ketels in appartementen tot warmtegeneratoren in bedrijfshallen.
Ook kunt u met installatiebedrijf Cotedi contact opnemen voor loodgieter werkzaamheden.Over Gered Gereedschap

 

Over CliniClowns

Kinderen moeten onder alle omstandigheden kunnen blijven spelen, ook als ze ziek of gehandicapt zijn. Spel zorgt ervoor dat een kind weer even kind kan zijn. Het kan helpen moeilijke situaties te verwerken.


Over Stichting Ecovrede te arnhem
EcoVrede bouwt op, en werkt samen met veel andere vrije en open source projecten. Lees hier het laatste nieuws van sommige van hen in de vorm van nieuws feeds.

 

Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan  Klussenier Arno Bakker kunt toevertrouwen. Ik beheers alle facetten van klus- en aannemerswerkzaamheden.

Metselen, Stucen, Dakkapel, Vloeren, Isolatie, Tegelen,Badkamer, Keuken, Timmeren, Verbouwen, Installatie,
Schilderen, Wand, Dakraam, Serre, Kozijne, Tuinhuis, Dakwerk, Reparatie, Deuren, Onderhoud.


verhuisbedrijven