Telefoon Nr: +31-0800444-222-8
Email: info@woningontruimcentrale.nl

de goedkoopste in u regio

Erkende verhuizers

 

 

De meeste verhuisbedrijven in Nederland en Belgium  zijn Erkende verhuizers. Wanneer een verhuisbedrijf zich Erkende Verhuizer mag noemen houdt het zich aan bepaalde eisen Voor dat het bedrijf het Orginele Keurmerk krijg als verhuizer, op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Door de Organisatie voor Erkende Verhuizers wordt dan regelmatig gecontroleerd regelmatig of het bedrijf nog steeds aan deze eisen voldoet.

Vertrouwd,  Kwalitatief, veilig & Zorgvuldig

Alle medewerkers van Woningontruim centrale hebben een verhuisopleiding gevolgd, daarom kunnen ze aan de gestelde eisen voldoen. Uw inboedel is dus in elk geval bij woningontruimcentrale in goede handen.

Wij van Woningontruim centrale Geven u een 100% verhuisgarantie. Dit betekent, dat wanneer uw een eigen Ingehuurde Verhuisbedrijf uw verhuizing om bepaalde Omstandigheden niet kan voortzetten of uitvoeren, een andere Verhuis Bedrijf uw verhuizing in zijn geheel overneemt.

Natuurlijk kunnen verhuisbedrijven zonder het erkende keurmerk ook goede verhuizers of Woningontruimer’s  zijn. Maar wanneer u voor een Erkend Verhuisbedrijf kiest heeft u voor de volle 100% zekerheid dat u voor een betrouwbare, en een gediplomeerde verhuizer kiest en dat is wel zo veilig.

 

Wij Hanteren een Zeer groot werkgebied. Van Nederland Belgié en Duitsland

wij zijn u graag van dienst Bel Gratis voor meer informatie

Belgratis